Valokuvausalan palvelut

Tutustu tarkemmin palveluihimme

Palvelut

1-vuotiskuvaus

1-vuotiskuvaus on tärkeä tapahtuma perheissä, kun lapsen ensimmäinen vuosi tulee täyteen. Kuvaus tehdään lapsen ehdoilla ja kiirehtimättä. Vanhempien kanssa sovitaan tarkemmin kuvauspaikka ja millaista rekvisiittaa kuvauksiin halutaan. Kuvien vedoksista voi valita haluamansa, josta kuvat lopullisesti tehdään.

palvelut

Valokuvauskoulutus

Valokuvauskoulutusta tarpeidesi mukaan

Monesti kameran käyttö on haasteellista ja siksi meillä on tarjolla valokuvauskoulutus ryhmille tai henkilökohtaista opetusta. Kerro tarpeesi, niin teemme sinulle tarpeidesi mukaisen ehdotuksen.

Palvelut

Kuvatuotteet

Kuvatuotteet tarjoavat paljon mahdollisuuksia ikuistaa kuviaan. Kuvakirjat, albumit sekä canvastuotteet ovat monille jo tuttuja. Kuvasta voi valmistaa myös lampunvarjostimen. Mahdollisuuksia on paljon. Tuo meille kuvasi näytille ja me kerromme sinulle erilaista vaihtoehdoista, mitä on tarjolla ja mihin kuvasi parhaiten sopii.

Ota meihin yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja löydä itsellesi sopiva ratkaisu

Palvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalautteet

  Asiakkaidemme lähettämiä palautteita palvelustamme

  Vaimoni kanssa annoimme lapsenlapsellemme lahjaksi kuvauksen ja kävimme sopimassa aikatauluista sekä toimenpiteistä. Vastaanotto oli todella lämmin ja ystävällinen. Meille kerrottiin, miten kuvaus etenee ja onnistuu parhaiten. Kuvauspäivänä kaikki sujui onnistuneesti. Olemme todella kiitollisia kokeneelle ja taitavalle kuvaajalle, joka käsitteli pientä lasta todella hienosti. Kuvat onnistuivat hyvin.
  Seppo
  1-vuotiskuvaus
  Olen ollut aina melkoisen tumpelo kameroiden kanssa ja minulle oli aikamoinen kynnys mennä koulutukseen. Kouluttaja oli ihana, kokenut ja jaksoi minulle selittää moneen kertaan asiat. Lopulta oivalsin, mistä on kysymys ja olen sen jälkeen todella nauttinut kuvaamisesta ja luonnossa liikkumisesta kameran kera.
  Enni
  Valokuvauskoulutus
  Minulle on vuosien varrella kertynyt runsaasti kuvamateriaalia ja olen ollut aivan hukassa niiden kanssa. Päätin kysyä, mitä niille voi tehdä. Kuvat olivat kauniisti albumeissa, mutta halusin jotain enemmän. Teimme useamman kuvakirjan ja nyt olen tyytyväinen. Voin selata kuvakirjoja aiheittain ja uppoutua välillä omiin muistoihini.
  Marja
  Kuvatuotteet

  Luotettavaa ammattitaitoa

  Parhaat valokuvaajat

  Studiostreet