Studio Street

Studio Street monipuoliset valokuvausalan palvelut

Meidät tunnetaan pitkästä historiastamme valokuvauksen parissa. Olemme kokeneita ja koulutettuja valokuvaajia. Me haluamme jatkuvasti pitää ammattitaitoamme yllä osallistumalla mielenkiintoisille kursseille ulkomaita myöden. Osallistumme myös erilaisiin valokuvausalan kilpailuihin. Studio S. Seinäjoki tarjoaa hyvän palvelun valokuvausalalta sekä mielenkiintoisia kursseja kameran käyttöön ja kuvaamiseen.

Hääkuva tai lapsen kuvaus ovat tärkeitä pisteitä elämässä, joten niiden odotetaan onnistuvan täydellisesti. Me varaamme niihin aikaa riittävästi ja kuuntelemme mielellämme myös asiakkaiden ideoita toteutuksesta. Haluamme yhdistää nämä hetket kuviksi ja jopa tauluiksi niin, että niistä on aistittavissa täydellisesti sen hetkinen tunnelma. Kuvattavilla on erilaisia tarpeita, joten haluamme kuulla ne ja etsiä niihin parhaimmat vastaukset sekä ratkaisut. Myös vanhoille kuville on olemassa erilaisia ratkaisuja muistojen säilyttämiseksi.

Studio Street

Ota meihin yhteyttä, tarjous on ilmainen!

Täytä oheinen lomake ja jätä meille tarjouspyyntö. Palaamme asiaan 48 tunnin sisällä.

Täytä oheinen lomake ja kerro, millaisen kuvauksen tai koulutuksen tarpeessa olet vai haluatko kuvillesi jonkinlaisen ratkaisun. Me otamme sinuun yhteyttä nopeasti, kerromme tarjouksen sekä miten etenemme yhdessä.

Studio Street  * Emme jaa tietojasi.
  Studio Street

  Valokuvaamisen ammattilaiset ovat apunasi

  Valmistujaiskuva on monelle tärkeän hetken muisto. Kun se toteutetaan laadukkaasti ja täydellisesti, siitä jää muistoja pitkäksi aikaa. Studio S. Seinäjoki tarjoaa sinulle erilaiset mahdollisuudet kuvien ottamiseen. Voimme ottaa niitä studiollamme, kotonasi tai jossakin muussa itsellesi tärkeässä paikassa. Henkilökuntamme on koulutettuja ja kokeneita, joten heillä on paljon ideoita, mitä voidaan yhdessä miettiä. Samalla voimme pohtia, millaisia kuvia haluat. Pidätkö enemmän muutamasta pienemmästä vai haluatko isomman taulun seinällesi. Me kerromme sinulle vaihtoehdot sekä hinta-arviot. Kuvaajamme ovat erikoistuneet muotokuvaukseen, ryhmäkuvaukseen sekä luontokuvaukseen. Tarjolla onkin todella taitava ammattilaisten joukko, jotka ottavat jokaisen kuvaushetken vakavasti ja aina niin, että asiakkaalle eli sinulle jää siitä parhaimmat muistot.

  Monipuoliset kuvaukset myös studiollamme

  Oletko hankkimassa itsellesi passia? Passikuvat Seinäjoki on sinun mahdollisuutesi saada kuvat nopeasti ja vaivatta. Kävelet vain studiomme ovesta sisään ja täällä on paikalla aina yksi taitavista valokuvaajistamme, joka ottaa sinusta tarvittavat kuvat. Saat itse katsoa, onko kuva sellainen, jonka haluat passiisi. Jos ei, otamme uuden. Samalla voimme keskustella myös muista valokuvaus- tai valokuvatuote tarpeistasi. Meiltä voit aina kysyä neuvoa tai vinkkejä, suhtaudumme niihin myönteisesti ja innolla. Me haluamme ratkaista ongelmasi sinun kannaltasi helposti ja joustavasti.

  Studio Street
  Studio Street
  Studio Street

  Studio Street valmiina palvelukseen

  Valokuvaajillamme on seuraavanlaisia sertifikaatteja: