Valokuvauskoulutus

Valokuvauskoulu parempaan harrastamiseen

Valokuvauksen perusteet ovat monelle kotikuvaajalle tärkeä tietää ja siksi yksi meidän palveluistamme onkin järjestää valokuvauksesta koulutusta. Monet järjestelmäkamerat ovat hyvin monipuolisia ja pienen tutustumisen jälkeen niistä saa huomattavasti enemmän iloa irti ja kuvista onnistuneempia. Se onkin suurin syy, miksi haluamme tarjota sinulle koulutusta valokuvaamisen perusteisiin.

Valokuvauskoulu on helppo tapa lähestyä kuvaamista. Kerromme, miten saat onnistuneita kuvia sekä mitä mahdollisia apuvälineitä tarvitset, kun kuvaat esimerkiksi ulkona. Kerromme erilaisista valotuksista sekä tavoista, miten saat kuviisi lisää näyttävyyttä pienillä ja yksinkertaisilla keinoilla. Käymme läpi myös jonkin verran kuvankäsittelyä, eli miten poistat punasilmäisyyttä ja muita häiritseviä pikkuseikkoja.

Sijaintimme on erinomainen, joten Marttila, Kapernaumi ja Uppa sopivat hyvin kuvauspaikoiksi ulkona. Studiomme lisäksi käymme kuvaamassa ulkotiloissa sekä mahdollisuuksien mukaan luonnonhelmassa. Tarjolla on siis ryhmiä, mutta tarjoamme myös yksityisopastusta.

Valokuvauskoulutus

Tutustu tarkemmin koulutukseemme

Suosittu valokuvauskoulutus on tavoittanut jo useita innokkaita harrastajia

Ammattikuvaus on meille ylpeyden aihe, mutta haluamme jakaa myös osaamistamme koulutuksen ja kurssien muodossa. Järjestelmäkamerat ovat yhä suosituimpia, mutta niiden monipuolisuus yllättää monet. Saadaksesi käyttöön parhaimmat ominaisuudet kamerassasi, tällaisen kurssin jälkeen hallitset kamerasi vielä paremmin ja onnistut kuvien ottamisessa. Ota meihin yhteyttä, niin katsomme yhdessä, minkä tasoinen kuvaaja olet tällä hetkellä ja millainen kamera sinulla on. Voimme miettiä millaista opastusta tarvitset. Tämä ei vielä sido sinua vaan enemmänkin auttaa hahmottamaan oman tarpeesi.

Valokuvauskoulutus  * Emme jaa tietojasi.

  Yksityisopastus kameran käytössä

  Olemme usein kiireisiä ja osallistuminen koulutukseen ei välttämättä ole kohdallasi se oikea vaihtoehto. Siksi olemme kehittäneet myös mahdollisuuden, että voit halutessasi saada yksityisopastusta kameran käytössä. Tällöin meillä on mahdollisuus pureutua juuri niihin ongelmiin, joita sinulla on kameran käytössä tai saat ideoita kuvaamisen onnistumiseksi. Tämä koulutus voi tapahtua studiollamme, luonasi tai jopa luonnossa, tarpeidesi mukaan.

  Valokuvauskoulutus

  Koulutuksessamme opit käyttämään kameraasi oikein

  Jaamme paljon ideoita sekä kameran käyttöön että erilaisten kuvakulmien valintaan. Kerromme, milloin kannattaa ottaa lähikuvia ja milloin taas enemmänkin huomioida myös tausta. Olemme myös valmiita kuuntelemaan sinun ideoitasi ja kysymyksiäsi.

  Valokuvauksesta on iloa pitkäksi aikaa ja luonnossa kuvaamisessa on omat nautintonsa. Uskomme, että meidän opastuksellamme saat kaikesta irti paljon enemmän.

  Olemme valmiit jakamaan oman kokemuksemme kanssasi ja kerromme myös paljon pieniä lisävinkkejä, miten saat valokuvistasi täydellisiä pienellä vaivalla. Tarjoamme sinulle valmiita ratkaisuja kuvaamista helpottamaan, mutta pyrimme saamaan sinusta myös persoonallisen valokuvaajan. Kuvaamisessa persoonallisuudella on tärkeä osuus ja se kannattaa tuoda esiin joka tilanteessa. Siksi kannustamme sinua tekemään valokuvauksesta hauskaa.

  Valokuvauskoulu on tarkoitettu kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisen koulutuksen tarpeessa sinä olet. Tutkitaan tavoitteesi yhdessä.

  Valokuvauskoulutus
  Valokuvauskoulutus
  Valokuvauskoulutus

  Asiakkaiden palautteet

  Valokuvauksen opiskelu

  Olen ollut aina innokas heilumaan kameran kanssa tilanteessa kuin tilanteessa, mutta aina tuntuu, että kuvat eivät onnistu haluamallani tavalla. Kyselin koulutuksesta ja päädyinkin mukaan kurssille. Täytyy sanoa, että sain sieltä enemmän kuin olin etukäteen ajatellut. Sain monet vinkit käyttööni ja kamerankäsittelytaito ovat paljon paremmassa kunnossa.
  Mikael
  Valokuvauskoulu
  Minun on aina vaikea oppia mitään ryhmissä, joten päädyin kysymään opastusta yksityisesti. Puutuimme ongelmiin, joita minulla oli kuvaamisessa. Sainkin hyviä henkilökohtaisia ohjeita ja nyt kuvauksesta on tullut entistä tärkeämpi harrastus. Osaan nyt ottaa valotuksen aiempaa paremmin huomioon ja kuvistani tulee huomattavasti parempia.
  Milla
  Valokuvauksen yksityisopiskelu
  Olen aina liikkunut luonnossa ja viime aikoina paljon myös kameran kanssa. En ole silti osannut kuvata luontoa oikein ja kuvat ovat jostain syystä jääneet jotenkin liian mitäänsanomattomiksi. Kurssin jälkeen olen saanut parempia kuvia ja nyt otankin niitä todella paljon. Suosittelen lämpimästi kurssia muillekin luonnossa liikkujille.
  Sami
  Luonnonkuvauksen opettelu

  Valokuvauskoulu ammattitaitoisten valokuvaajien johdolla

  Kokeneet ja koulutetut valokuvaajat

  Valokuvaamo Seinäjoki on tunnettu siitä, että kuvaajat ovat ammattitaitoisia sekä kokeneita. Ja juuri siksi me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden oppia jotakin kuvaamisesta meidän johdollamme. Valokuvaaminen on hyvä harrastus.

  Valokuvaajamme ovat menestyneitä omalla alallaan ja valmiit tarjoamaan sinullekin ripauksen omasta osaamisestaan. Pitkä kokemus sekä peruskoulutus takaavat sen, että saat parhaan mahdollisen koulutuksen sekä yksilöllistä ohjausta kameran käytössä.

  Valokuvauskoulutus tuo sinut lähemmäs kameraa ja kuvattavia kohteita. Voit nähdä jo yhdellä silmäyksellä, miten saat kohteesta kaiken irti ja muiden iloksi, täydelliseksi kuvaksi. Ammattitaitomme on ylpeyden aihe ja olemme myös siitä ylpeitä, että voimme jakaa tätä valokuvaamisen iloa sinun kanssasi. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai tämän sivuston kautta.